Gastenverblijf UMC Utrecht Cancer Center

Aanvrager: Rina Linschoten, coördinator gastenverblijf

Als uw partner, familielid of vriend(in) in het UMC Utrecht Cancer Center is opgenomen, kunt u logeren in het gastenverblijf. Een hele geruststelling, zowel voor u als voor de patiënt, om te weten dat u dicht in de buurt bent. Na een operatie, of in situaties waarin u als patiënt in angst zit, is het fijn als u uw partner of familie in de buurt heeft. Als het nodig is, zijn zij ook 's nachts in 5 minuten bij u. Een rustig gevoel!

Woonkamer gastenverblijf
Doneer

'Thuis in het ziekenhuis'

Naast dichtbij te kunnen zijn, is het gastenverblijf een plek om terug te kunnen trekken, tot rust te komen en even helemaal uit de ziekenhuissfeer weg te zijn. Of juist een prettig gesprek te hebben met een andere gast of een vrijwilliger. Ons doel is om u een warme, sfeervolle omgeving te bieden, waar u zich zoveel mogelijk thuisvoelt. Het gastenverblijf telt 8 logeerkamers en een grote huiskamer met open keuken.

"Wat een warm welkom, lieve woorden en aandacht. Het Gastenverblijf voelt als een rustpunt. Bedankt dat wij het ziekenhuis en het proces van vragen, verdriet, pijn en verandering anders mochten ervaren."

Uw bijdrage aan het gastenverblijf is welkom

Dankzij donaties van Roparun, Fonds NutsOhra, Zabawas, een eigen bijdrage van Vrienden UMC Utrecht en vele bedrijven kan het Gastenverblijf een gastvrij onderdak bieden. 

Structurele steun blijft echter nodig om bijvoorbeeld de prijs voor een overnachting laag te houden, vrijwilligers in het zonnetje te zetten en in de toekomst financiële mogelijkheden te hebben om om meubilair en inventaris te kunnen vernieuwen. Helpt u mee? Doneer dan nu direct. 

Algemene informatie

Wilt u meer weten over reserveren, kosten, het inchecken in het gastenverblijf van het Cancer Center, de schoonmaak of faciliteiten in en om het ziekenhuis? Neemt u dan direct contact op met het gastenverblijf van het UMC Utrecht: www.umcutrecht.nl/gastenverblijfcancercenter

gastenverblijf

  

Algemeen Nut Beogende Instelling
UMC Utrecht

Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Contact

POSTADRES
Huispost D01.343
Postbus 85500, 3508 GA Utrecht

IBAN NL51 RABO 0123 6425 15
kvk 56083777

tel 088 756 1010
e-mail